Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Pengurusan Akaun Perniagaan 2022

Sistem pengurusan akaun perniagaan eziakaun.com merupakan sebuah sistem perakaunan untuk memudahkan merekod akaun.

Pelanggan Korporat

Pencapaian kami

Kami Telah Membantu Ramai Usahawan

RM M+
Jumlah Tunai Direkodkan
Pengguna Ezi-Akaun XLS
+ %
Pilihan Pengguna
Produk

Sistem Perakaunan

Kami di eziakaun.com akan sentiasa membimbing pelanggan kami untuk lebih memahami tentang akaun dan cara penggunaan akaun.

Ezi-Akaun Online + Inventori 2022

Ezi-Akaun + Inventori Online adalah sistem pengurusan akaun yang mempunyai fungsi sama seperti Ezi-Akaun XLS, tetapi boleh digunakan secara online dan lebih relevan.

Ezi-Akaun + Inventori Online boleh digunakan disemua device, laptop, pc, tab dan phone. Tambahan, Ezi-Akaun + Inventori Online boleh digunakan oleh ramai staff dalam satu masa dan data yang direkodkan akan dikemaskini secara serentak.

Ezi-Akaun XLS + Inventori 2022

Ezi-Akaun + Inventori XLS adalah sistem pengurusan akaun yang menggunakan microsoft Excel, ia lebih sesuai digunakan sekiranya anda sendiri sebagai pemilik atau staff yang menguruskannya.

Ezi-Akaun XLS tidak dapat digunakan secara online. Sistem Ezi-Akaun XLS hanya boleh digunakan pada PC dan laptop dan menggunakan Microsoft Excel sahaja.

Ezi-Payroll XLS 2022

Ezi-Payroll XLS adalah sistem pengurusan gaji. Pengiraan adalah secara automatik, hanya perlu masukkan jumlah bekerja dan jumlah OT jika ada dan anda boleh generate slip gaji untuk anda dan pekerja.

Ezi-Payroll XLS tidak dapat digunakan secara online. Sistem Ezi-Akaun XLS hanya boleh digunakan pada PC dan laptop dan menggunakan Microsoft Excel sahaja.

Testimoni pengguna

Apa Kata Pelanggan Kami

Kami di eziakaun.com akan sentiasa membimbing pelanggan kami untuk lebih memahami tentang akaun dan cara penggunaan Ezi-Akaun XLS.